Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@18:29:35 GMT

مسیرهای برعکس دوچرخه؛ راهکار بهبود ترافیک در ولز

تاریخ انتشار: ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۶۵۸۲۸

مسیرهای برعکس دوچرخه؛ راهکار بهبود ترافیک در ولز

به‌عنوان بخشی از سرمایه‌گذاری ۷۵ میلیون پوندی دولت ولز روی سفرهای فعال و نظارت بر تأثیر آن‌ها از طریق حسگرها، شورای شهر «مونموث شایر» بودجه‌ای مشخص به ایجاد مسیرهای دوچرخه در خلاف‌جهت مسیر اصلی اختصاص داد.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، شورای شهر «مونموث شایر» در ولز در راستای درک بهتر جریان ترافیک و الگوهای سفر وسایل‌نقلیه، دوچرخه‌سواران و عابران پیاده، به‌صورت ناشناس در حال جمع‌آوری داده‌های مربوطه و همکاری با آزمایشگاه‌های ارتقای فناوری حمل‌ونقل «ویواسیتی» (Vivacity) برای آزمایش استقرار حسگر در سه بخش "در حال حرکت"، "جریان ترافیک" و "الگوهای سفر" است که از هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شورای شهر مونموث‌شایر به‌عنوان بخشی از سرمایه‌گذاری ۷۵ میلیون پوندی دولت ولز در زمینه سفرهای فعال، بودجه‌ای را به بخش خطوط دوچرخه‌سواری در خلاف‌جهت مسیر اصلی خیابان‌ها اختصاص داد چراکه برای مثال با وجود سیستم ترافیکی یک‌طرفه فعلی منطقه تاریخی و توریستی آبرگافنی (Abergavenny ) که مانعی مهم برای تردد فعال در این بخش به حساب می‌آید، مسیر دوچرخه‌سواری خلاف‌جهتی که اخیراً در مرکز شهر تعبیه شده است، به دوچرخه‌سواران این امکان را می‌دهد که مسیر مستقیمی را در سراسر شهر طی کنند و از خطر دور بمانند.

مسیر دوچرخه خلاف‌جهت اصلی، در کنار ایمن‌تر کردن منطقه آبرگافنی برای دوچرخه‌سواری و ایجاد امکان سفر دوطرفه برای دوچرخه‌سواران، تردد با دوچرخه را در این منطقه کارآمدتر از خودرو می‌کند که این امر باعث ایجاد انگیزه بیشتر در تغییر عادات تردد، کاهش ازدحام و بهبود کیفیت هوا در منطقه می‌شود.

حسگرهای مورد استفاده توسط شورای شهر مونموث‌شایر بر نتایج حاصل از تعبیه این مسیرها و این‌که آیا توانسته‌اند بر محبوبیت دوچرخه‌سواری در منطقه بیافزایند یا نه نظارت خواهد داشت. داده‌های به‌دست‌آمده توسط این حسگرها همچنین نشان می‌دهد آیا باریک‌تر شدن مسیر عبور وسایل‌نقلیه باعث می‌شود که رانندگان برای تطبیق با مسیر دوچرخه‌سواری از سرعت خود بکاهند یا خیر.

عضو شورای شهر مونموث‌شایر اعلام کرد که تا این لحظه خطوط جدید خلاف‌جهت دوچرخه‌سواری، نحوه تردد ساکنان محلی را تغییر داده است و نه تنها از ازدحام جمعیت در این منطقه کاسته، بلکه باعث شده است امکان دوچرخه‌سواری به طریقی ایمن‌تر و قابل دسترس‌تر در اختیار بومیان منطقه قرار گیرد.

وی ابراز امیدواری کرد که با بررسی اطلاعاتی که آزمایشگاه‌های ویواسیتی برای ارزیابی تأثیرات بلندمدت این ابتکار جمع‌آوری کرده‌اند، شورای شهر بتواند ابتکارات جدیدتری را برای ترویج سفرهای فعال در شهر پیاده‌سازی کند چراکه علی‌رغم سالم و پایدار بودن شیوه حمل‌ونقلی دوچرخه‌سواری، این روش جابجایی همیشه یک گزینه ایمن یا عملی نیست و اطلاعات دقیق و ناشناس هوش مصنوعی به شورای محلی کمک خواهد کرد تا با نظارت دقیق بر موفقیت این طرح، در آینده تصمیم‌های آگاهانه‌ای در مورد زیرساخت‌های مربوط به این روش حمل‌ونقل اتخاذ کنند.

عضو شورای شهر اطمینان داد که حسگرهای مورد استفاده در آزمایشگاه‌های ویواسیتی با بهره‌گیری از اصول حریم خصوصی طراحی شده است و باعث به‌خطر افتادن داده‌ها و اطلاعات شخصی نمی‌شود.

کد خبر 567249

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان شوراي شهر شوراهای شهر کشور ولز نیو ساوت ولز نیوساوث ولز دوچرخه سواری مسیر دوچرخه سواری افزایش مسیر دوچرخه سواری مسیرهای دوچرخه سواری زیرساخت دوچرخه سواری توسعه زیرساخت دوچرخه سواری دوچرخه سواری و ترافیک شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دوچرخه سواری شورای شهر خلاف جهت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۶۵۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه با توجه به بودجه ۱۴۰۳ شهرداری گفت: در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده ، اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

مرتضی پیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در آذربایجان‌غربی اظهار کرد: جهش و افزایش قابل‌توجه در رقم بودجه شهرداری ارومیه با هدف افزایش خدمات‌رسانی به شهروندان انجام گرفته است.

وی افزود: عمده درآمدهای شهرداری از محل درآمد و عوارض‌های محلی تأمین می‌شود و توسعه اقدامات عمرانی در سطح شهر و خدمات‌رسانی به شهروندان در گرو مشارکت همه آن‌ها است.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه گفت: اولویت مدیریت شهری در مباحث جاری حقوق و مزایای پرسنل شهرداری و هزینه‌های جاری فعالیت‌های شهرداری است و در کنار این در خصوص بودجه عمرانی بر اساس اولویت‌هایی که تعیین شده اقدام خواهد شد و اولویت اصلی اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است و تلاش خواهیم کرد که هیچ پروژه‌ای در سال ۱۴۰۳ نیمه‌تمام باقی نماند.

پیری تصریح کرد: در سال‌جاری تلاش خواهیم کرد که پروژه‌های سرمایه‌گذاری نیمه‌تمام را نیز با پیدا کردن راه‌حل‌هایی به چرخه اقتصادی و فعالیت بازگردانیم.

وی با بیان اینکه ترافیک امروز جز دغدغه‌های اصلی شهر ارومیه است، ادامه داد: امروز گره‌های ترافیکی آسایش شهروندان را گرفته است و هر چقدر به سمت زندگی ماشینی حرکت می‌کنیم، موجب بروز هرچه بیشتر مشکلات ترافیکی می‌شود.

پیری عنوان کرد: شورای شهر همواره در برابر شهروندان پاسخگو است و به مطالبات آن‌ها جواب می‌دهد و اگر موردی نیز بوده که اجرایی نشده، حاضر به روشنگری و تنویر افکار عمومی برای بیان دلایل آن است.

وی تأکید کرد: امروزه بزرگترین آفت در شهر ارومیه مدیریت ترافیک است و شورای ترافیک باید به فکر حل موضوعات باشد تا منجر به سیال‌سازی و روان‌سازی ترافیک شود.

عضو شورای اسلامی شهر ارومیه خاطرنشان کرد: باید ترافیک شهر را به صورت کلی و با در نظر گرفتن تمام شاخص‌ها و مدنظر قرار دادن سیاست‌های انسان‌محوری به جای ماشین‌محوری کنترل کرد و بافت مرکزی شهر باید از ترافیک تخلیه و کنترل شود.

پیری افزود: ایجاد پیاده‌راه در مرکز شهر ارومیه راهکار کنترل و مدیریت ترافیک است و باید خیابان‌های هسته مرکزی شهر تبدیل به پیاده‌راه شود.

وی تأکید کرد: تا وقتی تمرکززدایی از موضوع ناوگان حمل‌ونقل عمومی انجام نشده باشد و به طول و مسیر سفرها توجهی نشود و پارک‌سوارها را از هسته مرکزی شهر منتقل نکرده‌ایم، ترافیک کماکان پابرجا خواهد ماند.

پیری تصریح کرد: با انتقال مشاغل مزاحم و ایجاد مجتمع‌های تخصصی در مناطق خارج از هسته مرکزی شهر، ترافیک کنترل می‌شود و حتی در برخی شهرها مشاغل دولتی نیز از هسته مرکزی شهر منتقل شده‌اند.

وی ادامه داد: بودجه مناسبی برای والیبال در سال ۱۴۰۳ در نظر گرفته شده است و در تیم‌داری با قدرت پیش خواهیم رفت و تیم به بهترین شکل بسته خواهد شد و در سال‌جاری سعی خواهیم کرد که بهترین نتایج را کسب کنیم.

کد خبر 750574

دیگر خبرها

  • وضعیت راه‌های کشور؛ ترافیک سنگین در جاده‌های شمالی
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • صعود ۲ نماینده ایران به فینال دوچرخه‌سواری کوهستان آسیا
  • بلوار نماز باید از بُن‌بست خارج شود
  • آغاز ترافیک صبحگاهی در بزرگراه های پایتخت
  • شوراهای اسلامی در احصاء مطالبات مردم و ارائه راهکار برای رفع چالش‌ها پیشگام باشند
  • سنگ جدید اینبار برای دوچرخه برقی؛ شرط محال برای استفاده زنـان!
  • راه‌اندازی بازارهای روز، راهکار ساماندهی سد معبر و مشاغل مزاحم شهری در ارومیه
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • جلسه هماهنگی مسابقات تور بین المللی دوچرخه سواری خزر